Vi tager din sikkerhed meget alvorligt

Persondatapolitik & Cookies

Hos Fisker Motorcykler prioriterer vi din datasikkerhed og fortrolighed højt. Vi beskriver her de klare retningslinjer for hvordan vi behandler dine personoplysninger. I følgende tekst redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores webshop samt bruger de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Kontakt og ejeroplysninger for firmaet

Denne hjemmeside ejers og drives af:

Fisker Motorcykler

Åboulevard 55                   

1960 Frederiksberg C

CVR-nr.: 35509364

Tlf.: 35 35 81 31

E-mail: niclas@fisker-mc.dk

Indsamling af personoplysninger

På vores side vil du altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De oplysninger, der indsamles, kan f.eks. være dit navn, dit telefonnummer, din mailadresse eller lignende identifikationsoplysninger samt din købshistorik.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Ved køb af varer online på fiskermc-shop.dk
  • Ved tilmelding til Fisker MC nyhedsbrev
  • Ved oprettelse af en kundekonto på fiskermc-shop.dk

Anvendelse af personoplysninger

Indsamlede personoplysninger anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Administration af brugerprofil / konto
  • Fremsendelse af diverse markedsføringsmateriale samt invitationer til events
  • Oversigt over købshistorik
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

Brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale finder kun sted, hvis du forinden har afgivet dit  samtykke hertil. Dette medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden at du giver dit samtykke først. Fisker Motorcykler kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer videre hen på internettet, efter du forlader vores website. Fisker Motorcykler sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugeres/besøgendes brug og navigation på vores website. Og vi sælger eller videregiver aldrig dine købsinformationer til en tredjepart.

Videregivelse af personoplysninger

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din udtrykkelige tilladelse. Det kan dog i henhold til lovgivningen og under visse omstændigheder være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder. Dette kan f.eks. være oplysninger der skal videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. Oplysninger til brug i forbindelse med transport af varer overlades til det af Fisker Motorcykler anvendte fragtfirma. Dine personoplysninger gives endvidere til Fisker Motorcyklers samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Fisker Motorcyklers vegne, f.eks. ifb. med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Fisker Motorcyklers vegne og i efter Fisker Motorcyklers instrukser.

Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger vil blive slettet, når vi ikke længere har brug for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de førnævnte formål. Nogle oplysningerne kan dog opbevares og behandles længere i anonymiseret form.

Cookiepolitik

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler der gemmes på din enhed for at kunne genkende den. Vores cookies indeholder naturligvis ikke virus, og gemmer ikke nogen personlige oplysninger om dig. 

Guide til hvordan du sletter dine cookies: 

www.minecookies.org/cookiehåndtering

På vores side bruger vi cookies til at gemme dine indstillinger, lave statistik og måle trafik på siden. De kan også blive brugt til frekvensstyring og målretning af annoncer. 

Din sikkerhed

Vi har lavet sikkerhedsforanstaltninger og procedurer der sikrer at vores databehandling lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standpunkter. Vi gør således alt hvad vi kan for bedst muligt på at beskytte dine personoplysninger.

Når du gennemfører en ordre i vores webshop sendes dine kreditkortinformationer direkte til vores betalingsudbyder. Fisker Motorcykler har derfor ikke nogen adgang til dine kreditkortoplysninger. Vi anvender Any Day som betalingsudbyder.

Dine personoplysninger er beskyttet af et selvvalgt password.

Dine rettigheder

Med forbehold for visse lovbestemte undtagelser kan du til enhver tid få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Du er endvidere altid i din ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod videre behandling af dine personoplysninger. Du har herudover også ret til at få slettet, blokeret eller korrigeret dine personoplysninger.

Tilbagekaldelse af dit samtykke

Du kan altid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet til os. Vi vil derefter slette dine oplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke du har givet til os, skal du kontakte os på niclas@fisker-mc.dk eller 35 35 81 31

Links til andre hjemmesider

Vores website kan have links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi tager ikke ansvar for indholdet af andres websites eller deres procedurer ifb. med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres vi til at du læser deres persondatapolitik vdr. beskyttelse af personoplysninger og andre relevante politikker.

Ændring af personoplysninger

Hvis du vil have opdateret, ændret eller slettet dine personlige oplysninger, som du har givet til os eller hvis du ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller ved spørgsmål ift. ovenstående retningslinjer, kan du kontakte os på e-mail: niclas@fisker-mc.dk eller tlf.: 35 35 81 31.

Alternativt kan du skrive til os på følgende adresse:

Fisker Motorcykler

Åboulevard 55

1960 Frederiksberg C

Klager

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du skrive til os på e-mail, ringe på telefon eller skrive brev som angivet ovenfor. Alternativt kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

FISKER MOTORCYKLER

Følg os her og modtag spændende indhold om motorcykler og tilbehør.

Fysisk butik

Åboulevard 55
1960 Frederiksberg 

Åbningstider

Almindelige åbningstider:

Man-fre: 10.00 – 17.30

Lør: 10:00 – 13:00

Telefon

+45 3535 8131

EMAIL

Niclas@fisker-mc.dk

anyday - 2021-01-14T145717.056